WebSite-Auditor

Wat is website auditor?

De zoekmachines gebruiken spiders om jouw website te scannen. Website auditor doet eigenlijk hetzelfde. Maar hiermee kun je zien wat je normaal niet ziet als de spider jouw website heeft gecrawled. De zoekmachine robots scant en analyseert de hele website. Zowel intern als extern: HTML, CSS, JavaScript, Flash, afbeeldingen, video’s, en meer. De tool kan de website net zo "crawlen" als Google, Bing of Yahoo en volgt daarbij de robots.txt instructies, zodat je dezelfde pagina's kunt zien en analyseren als de zoekmachines. Zo zie je gelijk waar je nog kunt verbeteren! Niet overtuigd? Lees snel verder.

Website auditor SEO
Google indexatie auditor
WebSite-Auditor

Technische controles met website auditor

Met website auditor ontdek je snel of er problemen zijn met het indexeren van je website. Maar ook posities en gebruikerservaringen negatief beïnvloeden. Ook kun je snel zien of er gebroken links, afbeeldingen, dubbele inhoud, slecht mobiel gebruiksgemak, redirects, interne link problemen, zware pagina's en scripts, W3C validatie fouten en nog veel meer. Voor elk probleem krijg je een lijst met betrokken pagina's met stap voor stap instructies hoe je de problemen kunt oplossen. Dit zal snel terug te zien zijn in de posities wanneer het opgelost is.

Generator voor Robots.txt en sitemap.

Met één klik maak je snel een eenvoudige xml sitemap of robots bestand. Als er al een sitemap of robots bestand aanwezig is kun je dit heel makkelijk aanpassen. Je kan de bestanden met behulp van ftp direct downloaden en bewerken en opslaan met website auditor. Op deze manier kun je dus snel bestanden aanpassen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Slimme On-page SEO analyse

Met de website auditor seo tool kun je ook optimalisatie scores voor elke pagina zien. Je kunt zoekwoorden, gebaseerd op de concurrentie zien en zo nodig aanpassen om betere posities te behalen in de zoekmachines. Krijg zoekwoord en pagina optimalisatie advies zodat je de pagina aan kunt passen voor een toppositie in de zoekmachine naar keuze.

Inhoud Optimalisatie.

De website auditor doet meer dan alleen jouw inhoud analyseren. Zo kun je jouw pagina's makkelijk bewerken met de de WYSIWYG editor met SEO advies terwijl je typt. In een apart tabblad, kun je pagina titels en meta omschrijvingen maken en bewerken. Jouw Google snippet bekijken en aanpassen. Ben je klaar met optimaliseren? Met één klik kun je het het bestand opslaan en is het beschikbaar om het te uploaden.

optimalisatie rapporten in eigen huisstijl.

De auditor rapporten zijn helemaal aan te passen en zo ontworpen dat ze er op alle apparaten goed uitzien. Je rapporten doorsturen naar klanten is heel erg makkelijk. met 1 klik, wordt het rapport opgeslagen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je de rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de WebSite Auditor en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten. Als een link of als een bijlage in een email of in aangepaste HTML. Wat wil je nog meer?