LinkAssistant

Kies uit 10 verschillende methodes om backlinks te vinden of maak een eigen onderzoeksmethode. In enkele ogenblikken vindt Link Assistant honderden relevante linkkansen. Dit bespaart enorm veel tijd bij jouw SEO project. Wil je het eens proberen? Dat kan met de gratis versie. Alleen heb je dan niet de beschikking over alle functies.

De Beste Backlinks Kiezen

Verzamel de belangrijkste statistieken over potentiële backlinks met 1 klik. Je ziet de waarde van de link kans in één oogopslag aan factoren als Pagina / Domein Autoriteit, Domein leeftijd, Alexa rank, social media factoren, etc. Link Assistant zorgt ervoor dat je de potentieel gevaarlijke links vermeid. Er zijn natuurlijk nog veel meer factoren die bepalen of je een goede link hebt of niet. Wanneer je met je onderzoek bezig bent kun je gelijk via ons programma contact op nemen met een eigenaar van de website. Kortom dit programma helpt jouw alleen maar goede keuzes te maken.

Verstuur linkaanvraag

Vanuit het programma kun je direct een E-mail versturen naar een potentiële linkpartner. Wanneer het programma voor jouw andere websites heeft gevonden waar je mee zou kunnen ruilen . Kan je dus gelijk een mailtje versturen naar de desbetreffende website eigenaar. Zo gaat alles een stuk sneller en hoef je niet te schakelen tussen je eigen mail programma en Link Assistant. Dit bespaart je heel veel tijd als je voor verschillende websites bezig bent met je linkbuilding.

Backlinks controleren

Veel mensen moeten handmatig controleren of hun backlinks nog online staan. Vaak is dit erg tijdrovend, maar met LinkAssistant is dat vanaf nu verleden tijd! Met onze software kun je met één klik alles controleren. Wanneer je linkje verdwenen is kun je gelijk contact opnemen met de website eigenaar en vragen wat er aan de hand is. Neem direct contact op met jouw linkpartners als de verificatie mislukt. Als het is mislukt zegt dit 9 van de 10 keer dat jouw link verwijderd is.

Backlink Rapporten

Link Assistant rapporten zijn volledig aan te passen, white-label en zo ontworpen dat ze er op ieder apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super eenvoudig. Met 1 klik, wordt het rapport opgeladen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Geen probleem. Stel een taak in, in de planningsmodule van Link Assistant en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten, als een link of als een bijlage, in een tekst email of in aangepaste HTML. Kortom je kan het volledig automatiseren als je dit zou willen.