1 tool voor alle backlinks analyses.

SEO Spyglass is een checker waar je alle backlinks mee kan vinden naar een domein toe. Met behulp van de grootste backlink index op het internet. SEO PowerSuite Link Explorer. Om de lijst met backlinks nog completer te maken, kun je ook backlinks downloaden uit Google Analytics en Google Search Console wanneer je daar al je website aan hebt gelinkt.

Google penalty risico

Anti-penalty backlink controle.

Nu kun je snel zien of je een waardevolle linkpartner hebt of juist een linkpartner die voor een Google penalty zorgt. Met deze software ontdek je snel of een potentiele linkpartner een bedreiging vormt voor je eigen website. Spyglass gebruikt de zelfde factoren die Google ook gebruikt in de algoritme. Heb je een risicovolle link ontdekt? Met enkele klikken voeg je slechte backlinks toe aan het disavow bestand, die je kunt doorgeven aan Google. Zodat die links worden geëlimineerd.

SEO Spyglass Analyses

Met de samenvatting krijgt u een uitgebreid overzicht van alle links naar alle websites. Zelfs als het gaat om miljoenen backlinks. Wanneer je nog meer informatie nodig hebt over je backlinks ga je naar het kopje backlinks overzicht. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om te bepalen of het een goede of slechte backlink is.

backlink analyses
Backlink Concurrenten

Vind de backlinks van je concurenten

SEO Spyglass zoekt en vind de backlinks van jouw concurrenten. Je krijgt belangrijke informatie over deze links en je kan de strategie van je concurrent zien in één oogopslag. Bekijk de sterke en zwakke links van jouw concurrent, om zo een nog hogere backlinks kwaliteit te vergaren. Zo ga je snel je concurrent voorbij en sta je in NO-TIME boven je concurrenten. SEO Spyglass zorgt er dus voor dat je alle belangrijke informatie ziet om betere resultaten in de zoekmachines te behalen.

In real time je backlinks controleren

Je kunt in Real-Time zien of je backlinks nog online zijn. Maar ook of ze een Nofollow tag hebben meegekregen. De meeste backlink tools zien dit niet gelijk, maar met SEO Spyglass zie je dit direct. Spyglass controleert altijd de laatste status van jouw backlinks. Zo ben je altijd verzekerd dat je over de laatste en meest relevante informatie beschikt van jouw backlinks.

backlink controle
backlink rapport

Eigen huisstijl backlink rapporten

De rapporten die je maakt in SEO Spyglass kun je helemaal aanpassen naar jouw gewenste stijl. Ook zijn de rappoerten zo ontworpen dat ze er op elk apparaat goed uitzien. Het rapporteren aan klanten is super makkelijk. Met 1 klik, wordt het rapport opgeslagen naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wil je het rapporteren volledig automatiseren? Dat is geen probleem. Stel een taak in, in de planning module van SEO SpyGlass en de rapporten worden automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten.