Posities Bijhouden

Rank Tracker is momenteel de meest geavanceerde tool voor zoekwoordonderzoek en zoekmachine ranking. Of u nu een van de meer dan 400 zoekmachines wilt scannen, of de top 50 resultaten of alle 1.000 resultaten wilt volgen, één keer per week wilt scannen of drie keer per dag wilt scannen, Rank Tracker kan het. Het belangrijkste is dat alles onbeperkt is, inclusief websites, zoekmachines en trefwoorden.

Posities checken
Geo locaties

specifieke posities voor elke Geo-locatie

Wilt u de positie van zoekwoorden op andere locaties dan die van uzelf controleren? Of een andere locatie? De ranking-tracker is de enige tool die nauwkeurig de locatie van elke gewenste locatie kan volgen op basis van de volgende landen / regio's: land, staat, stad en zelfs de exacte straatnaam. Net als andere plaatsen zijn deze locaties niet beperkt.

20 zoekwoord tools in 1

Al uw favoriete hulpprogramma's voor zoekwoordonderzoek zijn geïntegreerd in Rank Tracker: AdWords-zoekwoordplanner; SEMRush en trefwoorddetectie; Google Trends, gerelateerde zoekopdrachten, Google Analytics en Search Console, enz. Samen bieden deze bronnen duizenden zoekwoorden die u voorheen niet kon vinden. Als u zoekwoordideeën krijgt, groepeert Rank Tracker deze automatisch op onderwerp, zodat u zoekwoorden per groep kunt analyseren.

Zoekwoord tools

Nieuwste stijl voor zoekwoordonderzoek

Een positietracker kan niet alleen duizenden trefwoorden vinden, maar het kan u ook helpen bij het kiezen van uw prioriteit. Naast zoekvolume, concurrentie en trefwoordefficiëntie, kan de ranking-tracker ook de trefwoordmoeilijkheid van elke zoekterm bepalen - een complexe score voor alle SEO-voor- en nadelen van uw top 10 concurrenten. Heeft u de beste zoekwoorden gekozen? Schakel vervolgens over naar het overzicht "target keywords" om trefwoorden en trefwoordgroepen eenvoudig aan de inlogpagina te koppelen.

Rapporten in jouw eigen huisstijl

Het ranking-tracker-rapport is volledig aanpasbaar, wit gelabeld en ontworpen om er op elk apparaat geweldig uit te zien. Rapporteren aan klanten is heel eenvoudig: met één klik wordt het rapport geüpload naar de cloud en krijg je een link die je kunt delen. Wilt u de rapportage volledig automatiseren? geen probleem. Stel taken in de planmodule van Rank Tracker in en het rapport wordt automatisch gegenereerd en gedeeld met klanten in de vorm van links of bijlagen, tekst-e-mails of aangepaste HTML.

Zoekwoord rapporten